top of page

Değişiminiz ile fark yaratmak ister misiniz ?


Serhat Öztürk Hair Designer olarak, yüzlerce mutlu müşterime kaliteli hizmet vermekten mutluluk duyuyorum. Ne istediğini anlayan ve doğru uygulayan bir hizmet anlayışım bulunmaktadır. Bu video içeriğinde gördüğünüz üzere dalgalı bir saç modeli ile karşınızdayım.

Asimetrik kısa saç stilleriyle bulunduğunuz ortamlarda fark yaratmak ister misiniz ? Kısa asimetrik saç stili beraberindeki dalgalı saçlarla görünüş olarak uyumlu durmaktadır. Hatta farklı bir çekiciliği söz konusudur. İnce bukleler oluşturularak saça özgün bir stil katılmaktadır. Saçlarınızın çok hacimli ve çok düz olduğunu düşünüyorsanız, videoda yer alan katmanlı, asimetrik kısa saç tarzını benimseyebilirsiniz.

Dilerseniz dalgalı saçlar hakkında sorularla bilgilendirme yapalım.

Saçlarınız neden dalgalıdır ?

Saçlarınızın normal hali dalgalı olabilmektedir. Asimetrik saç kökleri, saç tellerinin devamına etki ederek kıvrılmasına yani dalgalı olmasına yol açar. Bilimsel bir tabir ile anlatacak olursak, Sistein amino asitlerinin saç telinin farklı bölümlerindeki Sistein moleküllerine bağlanması, saçın kıvrılmasına neden olur.

Dalgalı saç taranır mı ?

Dalgalı saç stilini seviyorsanız, mutlaka dalgalı saç taranır mı ? sorusu aklınıza gelmiştir. Zira müşterilerimde bu sorunun cevabını hep merak etmişlerdi.


Dalgalı saçınızı özenle taramalısınız. Yanlış taranma sonrası saçlarınızın kabarması ve elektriklenmesi kaçınılmaz olacaktır. Müşterilerime bu konu ile alakalı sık olarak tavsiye verip, bilgilendirmekteyim.


Dalgalı saç bakımı nasıl yapılır ?


Hizmet alan müşterilerimin çoğunun sorduğu bir diğer soru da budur. Düz saçlarınızı, Serhat Öztürk Hair Designer olarak, dalgalı ve dikkat çekici hale gelmesini sağladıktan sonra, dalgalı saçlarınıza nasıl bakacağınızı ve nelere dikkat etmeniz gerektiğini özel tavsiyeler ile belirtmekteyim.

Dalgalı saç, hassas bir model olduğundan müşterilerim bir çok şikayet ile bana ulaşmaktadır. Takdir edeceğiniz üzere mesleğini her zaman doğru ve kaliteli olarak icra eden çok az meslektaşım bulunmaktadır.

Hiç bir şey imkansız değildir! Başkası tarafından yanlış teknik ve yöntemlerle yapılan saç modellerini istediğiniz hale getirerek, saçlarınızı hem sağlığına kavuşturup, hem de istediğiniz modele iyileştirebilirim. Bu nedenle saç kesimi, saç bakımı, saç boyama ve keratin bakımı için sizi bekliyorum. Serhat ÖZTÜRK Hair Designer olarak müşterim olmanızdan memnuniyet duyacağım.

4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page