top of page

Ombreye Bakış Açımız

Ben Serhat Öztürk Hair Designer olarak, her saçı kişiye göre değerlendirip yorumlamaktayım. Fark yaratmak, farkını ortaya koymak isteyenlere kusursuz bir hizmet anlayışı ile hizmet veriyorum. Saçlarınızın değerli olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Hayatın temposundan saçlarınızın bakımına yeteri kadar özen gösterememiş olabilirsiniz. Gittiğiniz kuaförler saçınızı kötü değerlendirip, sağlığını bozmuş olabilir. Peki, bu durumun geri dönüşü mümkün müdür ? Evet. Saçınızı eskisinden daha sağlıklı hale getirmek, bir uzman elinde oldukça kolay ve basittir.

Video içeriğinden biraz bahsetmem gerekirse ; saçları canlandırmak ve daha çekici hale getirmek için, Ombré modeli müşterilerim tarafından sık olarak tercih edilmektedir. Ombré modeli, Saç renginin boy kısmından başlayarak, daha açık bir renge geçiş efekti verilmesi ile oluşmaktadır. Saç özel bir fırça ile boy kısmından itibaren açık renge boyanarak ve ton üzeri ton dediğimiz kademeli olarak, koyudan açığa giden bir renk görünümü ortaya çıkmaktadır. Ayrıca yüz hatlarını ortaya çıkaran düz kesim modelleri de sadeliği sevenler için tercih edilmektedir.

Her türlü yaş kesimine hitap eden saç modellerini gerektiği takdirde, kişiye özgün şekilde düzenleyerek hoş modeller ortaya çıkarılabilmektedir. Şahsıma özgün ; saç boyama, saç kesimi, saç renklendirme, özgün saç bakım tekniklerim bulunmaktadır. Yılların verdiği tecrübe ile, özgün saç modellerini geliştirmeye devam etmekteyim. Ruh halinizi yansıtan ve size hitap eden bakımlı saçlara kavuşmak istemez misiniz ?

Kombinlerinize yakışacak şık saç modelleri, şıklığınıza ışık katacaktır. Pratik saç modelleri, her sezona özel tasarımlarım neticesinde popülerliğini devam ettirmektedir. Doğum günü, özel günler ve yılbaşı kutlamaları gibi eğlence planlarınıza özel olarak her türlü saç kesim ve modellerini oluşturmaktayım.

‘’Hair Designer’’ kavramını benimseyerek, özgünleştirme çalışmalarım neticesinde yüzlerce mutlu müşteri portföyü oluşturmayı başarmış birisi olarak, her zaman istenilenden fazlasını müşterilerime sunmayı kendime vizyon edindim. Yeniliklere açık bir meslek icra etmem sebebiyle, tüm yenilikçi saç modelleri ve tasarımlarına olumlu bakmaktayım. Siz de kendinize biraz daha değer katmak istiyorsanız, yüzlerce müşterim arasına katılıp taleplerinizi iletebilirsiniz. Ben, Serhat ÖZTÜRK saçlarınızı önemsiyor ve değer katıyorum.


3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page