top of page

Profesyonel olarak yaptığım hair desinger mesleğine birazda buradan bakalım


Serhat Öztürk Hair Designer olarak, Beyaz TV programında tüm değerli sevenlerime tecrübelerimi aktardım. Sorulara cevaben gelişen yayın akışında birkaç bilgilendirme ve uygulamada bulundum. Yayın akışını birkaç soru da özetlemem gerekirse ;

Tırnaklarımıza, cildimize bakıyoruz ama saçımı direkt yıkayıp çıkıyoruz çoğu zaman. Kış geldi gelecekken saçlarımıza nasıl bakım yapmalıyız ?

İlk olarak saça buhar ile nem bakımı uyguluyorum. Bunun yanında kalıcı bakımları da uyguluyorum. Bakım yöntemine uygun olarak tavsiye ettiğim ürünleri kullarak, bakımlarını daha kaliteli hale getirecekler. Sadece kuaför salonun da değil, evinizde de uygulayacağınız bakım yöntemlerini bizzat açıklıyorum.

Saç önerisi isteyenler içinse, trend Ombré modellerinin, önümüzdeki 4-5 sene daha popülerliğini sürdüreceğine inanıyorum. Geçtiğimiz 4 sene içerisinde Ombré popülerliğini kaybetmeden kadınların gözdesi olmaya devam ediyor. Buna dayanarak, içinde doğallık barındırdığı için soğuk renkleri müşterilerime tavsiye ediyorum. Tabi, en doğru kararı birebir inceleme sonrasında vermek daha doğru olacaktır. Böylece hoşunuza giden saç modellerini kalıcı hale getirerek, daha uzun süre kullanmanızı sağlayabilirim.

Özel günler için de saç modeli tercihi konusunda dikkatli davramanız gerekmektedir. Evet. Bu konuda ciddiyim 😊 Gelin adaylarının düğünün en gözdesi olmaya hakkı vardır. Bu yüzden hiçbir sürpriz kabul edilemez. Gelin adaylarının veya düğün davetlilerinin, önden mutlaka kuaförüyle prova yapmalarını tavsiye ediyorum. Özel günler için provasız yapılan saçlarda bir çok olumsuz sürpriz ortaya çıkmaktadır. Bunu önlemek adına, prova aşaması sürpriz sevmeyenler için önemlidir.

Konuk olduğum Beyaz TV programından kesit olan videoyu izleyerek, daha bir çok detaya ulaşabilirsiniz. Ayrıca canlı olarak uyguladığım saç modelini de değerlendirebilirsiniz. Serhat Öztürk Hair Designer olarak, yaptığım çalışmaları ve edindiğim tecrübeleri sizinle paylaşmaktan gurur duyacağım. Dünya trendlerini en güncel şekilde takip ederek, devamlı müşterilerimi son gelişmelerden haberdar edip, en son saç bakım yöntemleri ve modelleri hakkında güncel kalmalarını sağlamaktayım.

Yıllardır süregelen tecrübelerimi, siz değerli müşterilerime aktarmaktan gurur duyacağımı da belirtmek isterim. Saçınızın güzelliğinizin aynısı olduğunu bilerek, bu ciddiyetle işime ve size değer vermekteyim. İletişim kanallarından randevu almanız durumunda, tarzınızı baştan yaratabiliriz.

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page